Accountmanager

Switch voor je nieuwe baan als Accountmanager!

Voor een relatie van ons zijn wij opzoek naar een fulltime accountmanager voor regio Oost Nederland.

Je bent hét aanspreekpunt voor de professionele afnemers. De functie is veelzijdig door de combinatie van relatiebeheer, acquisitie en het actief meedenken in commerciële oplossingen. Waarin je primair verantwoordelijk bent voor de te realiseren omzetdoelstellingen.
Als teamplayer slaag je hierin door nauw samen te werken met je binnendienst collega’s. Jouw commerciële kwaliteiten bevestigen de professionele uitstraling van de organisatie.

Je kom te werken in een kleine organisatie met korte lijnen waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid, vrijheid en betrokkenheid centraal staan. 

De ideale kandidaat beschikt over?

  • Een aantal jaren ervaring als accountmanager in bij voorkeur een technische branche;
  • Een afgeronde MBO opleiding of gelijkwaardig niveau verkregen door werkervaring;
  • De juiste verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve instelling;
  • Affiniteit met interieur is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Zeer klant- en resultaatgericht je werk kunnen uitvoeren;
  • Fulltime beschikbaarheid 36-40 uur per week;

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden je een afwisselende en verantwoordelijke baan met goede secundaire en primaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt veel vrijheid om je eigen initiatief te tonen. Daarnaast is het salaris van jou als Accountmanager afhankelijk van leeftijd, opleiding, opgedane ervaring etc. Je komt rechtstreeks op contract bij onze relatie.

Reageer op deze vacature

Interesse in de Switch naar een nieuwe werkgever dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik van de button ‘’ solliciteer nu ‘’. Uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar: Lindsey Teussink 06-23150132 & Joyce Kogelman 06-42836104

Nu solliciteren voor deze functie