Switch voor je nieuwe baan als “Administratief Medewerker”

Voor een relatie, een afbouwbedrijf in Overijssel, zijn wij opzoek naar een “Administratief medewerker” met een bouwkundig inzicht.

Gestart als stukadoor en inmiddels gegroeid tot een groot afbouwbedrijf. Deze organisatie biedt een compleet pakket in de afbouw voor woningen.

Deze organisatie is opzoek naar een betrouwbare, nuchtere medewerker die zich bezig wil houden met een breed takenpakket. Dagelijkse voorkomende taken als telefoon- en mailverkeer, administratieve taken als facturen inboeken en urenregistratie, debiteuren- en crediteurenadministratie, maar ook zeker een stukje werkvoorbereiding komt aanbod. Dagelijks heb je contact met klanten en leveranciers en werk jij offertes uit.

Ben jij iemand die houdt van afwisseling in werkzaamheden? Dan zijn wij opzoek naar jou.

De ideale kandidaat beschikt over: 

-Minimaal afgeronde MBO opleiding;

-Enige ervaring in een soortgelijke rol is een pré;

-Ervaring met programma Exact is een pré;

-Je bent klantgericht en communicatief sterk;

-Je bent proactief en je weet van aanpakken;

-Je bent cijfermatig sterk en in staat om mee te denken in de organisatie;

– 16-24 uur per week beschikbaar.

Wat hebben wij jou te bieden?
Je komt te werken in een uitdagende rol, waarbij je veel afwisseling krijgt in werkzaamheden. Salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantietoeslag etc. Tot slot werken onder het motto: gewoon goed werk, zonder gezeur.

Reageer op deze vacature
Interesse in de Switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik va de button “solliciteer nu”. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-42836104

Nu solliciteren voor deze functie