Bouwkundig projectcoördinator  (m/v)

Switch voor je nieuwe baan als “Bouwkundig projectcoördinator”

Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar een bouwkundige met een aantal jaar werkervaring als ontwerper, tekenaar (modelleur) die graag de stap wil maken naar een coördinerende rol op het snijvlak van ontwerpen en projectmanagement. Heb je passie voor een grote diversiteit aan opdrachten? Kan je ontwerpen vertalen naar de praktijk van de bouw? kan je snel schakelen en hoort werken in teamverband bij jou? Lees dan verder!

Dit Architectenbureau is een landelijk opererend middelgroot bureau met ruim 30 jaar ervaring. Het bureau bestaat uit 3 pijlers: architecten, ingenieurs en vastgoed consulting. Elke pijler heeft zijn specialiteiten maar juist de onderlinge synergie maakt deze organisatie zo uniek!

De opdrachtgever staat  centraal. Het doel van de organisatie is een efficiënt proces en optimaal resultaat. Vanaf het eerste schetsontwerp tot aan de onderhoudsbegroting en van initiatieffase tot aan beheerfase.

Ze zijn op de hoogte van de laatste innovaties en zetten dagelijks hun kennis van BENG, BIM, LEAN, duurzaamheid, ketenintegratie en conceptueel bouwen in.

Als Projectcoördinator heb je een centrale rol binnen het team van engineers. Je beschikt over communicatieve vaardigheden; je hebt regelmatig contact met verschillende opdrachtgevers maar weet ook intern verschillende ballen in de lucht te houden. Communicatie omtrent planning en voortgang is ook van groot belang. In een positieve sfeer wordt er met gedrevenheid gewerkt.

De ideale kandidaat beschikt over?

  • Aantal jaren ervaring als bouwkundig tekenaar/ontwerper en/of werkvoorbereider binnen een projectenorganisatie
  • Leergierig met een “aanpakkers” mentaliteit
  • Gevoel voor architectuur
  • Nauwkeurig, creatief, communicatief vaardig en kritisch
  • Kan goed in teamverband werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • In het bezit van een bouwkundige HBO opleiding
  • Ervaring met Revit en/of Sketchup is een grote pre

Wat hebben wij jou te bieden?

Ze bieden een stimulerende werkomgeving waarbij we in ontwerpteams werken aan diverse en complexe opgaven waar jij een belangrijke rol in kan zijn.
Ze bieden goede secundaire en primaire arbeidsvoorwaarden en kijken goed naar jou als persoon. Tevens krijg je ruimte om te groeien en omdat er wederzijds respect is door alle lagen van het bedrijf krijg je een plezierige werkomgeving. Je komt rechtstreeks op contract bij onze relatie.

Reageer op deze vacature

Interesse in de Switch naar een nieuwe werkgever dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik van de button ‘’ solliciteer nu ‘’. Uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar: Lindsey Teussink 06-23150132 & Joyce Kogelman 06-42836104

Nu solliciteren voor deze functie