Switch voor je nieuwe baan als ”Calculator ”

Voor een gemoedelijk, groeiend bouwbedrijf in Twente zijn wij ter uitbreiding op het team opzoek naar een ervaren Calculator . Als Calculator ben je verantwoordelijk voor financieel en technische beoordelen van projectendocumenten. Je hebt hierin een adviserende rol richting klanten over nieuwe en lopende projecten. Tevens coördineer je de lopende calculatie trajecten, denk hieraan aanbestedingstrajecten, meer- en minderwerk en je verwerkt dit in de begrotingen. Daarnaast neem je de verantwoordelijkheid over het opstellen van kostenramingen voor een eerste exploitatieopzet en je bent in staat om een werkbegroting op te stellen.

Deze organisatie kenmerkt zich dan ook echt als een no nonsens cultuur en staat open voor initiatieven van de medewerkers. Projecten verschillen van 1,5 miljoen tot 10 miljoen en heeft de mooiste projecten van bouwend Nederland. Bouwen als zorgcentrums, stations tot grote appartementen complexen.

De ideale kandidaat beschikt over:
-Afgeronde relevante MBO/HBO opleiding ;
-Tenminste 3 jaar ervaring in je rol als calculatie;
-Zelfstandigheid in je functie;
-Goeie communicatieve vaardigheden;
-Werkervaring met calculatieprogramma’s bijvoorkeur Bouwcalc en/of Ibistrad;

Wat hebben wij jou te bieden?
Je komt te werken in een hechte organisatie waar ruimte is voor ondernemerschap en eigen initiatief. Op vrijdagmiddag een borrel in eigen café op kantoor is dan ook niet weg te denken. Daarnaast biedt deze organisatie een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Reageer op deze vacature
Interesse in de Switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik va de button “solliciteer nu”. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-42836104

Nu solliciteren voor deze functie