Commercieel medewerker binnendienst

Switch voor je nieuwe baan als ‘’ Commercieel medewerker binnendienst”

Voor een relatie van ons, namelijk een totaalleverancier voor alle onderhouds- en productie-benodigdheden zijn wij opzoek naar een Commercieel medeweker binnendienst voor de PBM’s afdeling. 

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor de verkoop van een uitgebreid assortiment van producten en diensten en je geeft commerciële ondersteuning aan klanten in de regio. Je maakt deel uit van een verkoop team en rapporteert aan de Branche Manager. Na een degelijke inwerkperiode word je de contactpersoon tussen de klant en het bedrijf. Je onderhoudt telefonisch contact met de klanten en leveranciers. Je draagt zorg voor het maken van offertes en de opvolging hiervan. Daarnaast ben je in staat alle voorkomende administratieve handelingen en logistieke werkzaamheden te overzien en in goede banen te leiden. Je bent in staat om prioriteiten te stellen waarbij klanttevredenheid voorop staat. Je werkt intensief samen met jouw binnendienst collega’s en de leveranciers.

De ideale kandidaat beschikt over:

  • Commercieel en technische inzicht;
  • Een afgeronde MBO opleiding en of werkervaring;
  • Een representatief, klantgericht uitstraling en werkmethode;
  • Een fanatieke werkhouding;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse , Duitse taal en Engelse taal;
  • Goede kennis van Word en Excel;
  • Woonachtig in omgeving Zwolle;
  • Een beschikbaarheid van 32-40 uur per week. 

Wat hebben wij jou te bieden:

Je komt te werken binnen een grote internationale organisatie, maar in een informele en collegiale werksfeer. Een bedrijf met toekomstperspectief en oog voor persoonlijke ontwikkeling.
Je komt rechtstreeks in dienst bij onze relatie met  een marktconform salaris (CAO Technische Groothandel), afhankelijk van opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden . Tevens is er kans om binnen de organisatie door te groeien en zijn er opleidingsmogelijkheden. 

Reageer op deze vacature:
Interesse in de switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik via de button ‘’ solliciteer nu’’. Uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-428361041.

 

Nu solliciteren voor deze functie