Switch voor je nieuwe baan als ”Commercieel medewerker binnendienst ”

Voor een toeleverancier in de bouw, een specialist in voornamelijk het produceren van kozijnen en panelen, zijn wij opzoek naar een “Commercieel medewerker binnendienst”.

In deze rol houdt je je bezig met het volledige orderproces. Een veelzijdige functie waarbij administratie, klantbeheer en het maken van verbetervoorstellen tot je dagelijkse werkzaamheden behoren. Je werkt ondersteunend aan de accountmanager en zorgt samen dat de sales vlekkeloos verloopt. Ervaring in de techniek is wenselijk, omdat je te maken krijgt met technische aspecten van de producten die dit bedrijf produceert.

De ideale kandidaat beschikt over:

  • Een MBO niveau bij voorkeur richting een technische of commerciële opleiding;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Commerciële- en administratieve vaardigheden;
  • Een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent sterk in onderhandelen en het sluiten van de beste deals;
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en toont initiatief;
  • Fulltime beschikbaarheid minimaal 32 uur per week;
  • Een woonomgeving in de regio Twente;

 

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt te werken in een  stabiele organisatie binnen een hecht team waar je veel mee zult schakelen. Binnen deze organisatie draait alles om het welzijn van de medewerkers en werkplezier. In het bedrijf staan de lijntjes kort en is er ruimte voor jouw initiatief. We moedigen groei en ontwikkeling aan, omdat we geloven in het investeren in jouw toekomst. Daarnaast bieden ze een salaris van rond de €2500  tot €3500,- bruto per maand o.b.v. fulltime dienstverband afhankelijk van de kennis en ervaring dat je met je meebrengt. Je komt op contract bij onze klant.

 

Reageer op deze vacature

Interesse in de Switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik va de button “solliciteer nu”. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-42836104

Nu solliciteren voor deze functie