Commercieel Software Ingenieur 

Switch voor je nieuwe baan als Commercieel Software Ingenieur!

Voor een relatie van ons zoeken we voornamelijk iemand voor smart home systems. Het betreft een klein ingenieursbureau in Overijssel met een flinke groeipotentie. Ze zijn sterk op het gebied van smart monitoring en smart building. Grote villa’s en luxe bedrijfspanden zijn voornamelijk onderdeel van hun orderportefeuille.

Ze zijn opzoek naar iemand die houdt van afwisseling in zijn takenpakket. Zo zul je contact hebben met aannemers op locatie, houdt je je bezig met het installeren van nodige systemen en slimme monitoring.

Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief sterk bent, omdat je veel klantcontacten zult onderhouden en een stukje verkoop op je zult nemen.  In overleg kunnen hier nog diverse taken aan toegevoegd worden.

Je zult zowel buiten aan het werk zijn om te installeren/monteren en binnen om software te ontwikkelen. 

De ideale kandidaat beschikt over?

  • Minimaal afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek of installatietechniek/ict, 

  • Ervaring bij het inrichten van softwaresystemen en/of het aansluiten van apparatuur, 

  • Ambitieus en oplossingsgericht, 

  • Wil meegroeien met de organisatie en denkt mee op commercieel gebied, 

  • Communicatief sterk en representatief.

Wat hebben wij jou te bieden?

Dit bedrijf biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Te denken valt aan een goed salaris en een auto van de zaak. Er zijn mogelijkheden om te ontwikkelen doormiddel van trainingen en door te groeien naar een leidinggevende rol. Je komt op contract bij onze relatie.

Reageer op deze vacature

Interesse in de Switch naar een nieuwe werkgever dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik van de button ‘’ solliciteer nu ‘’. Uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar: Lindsey Teussink 06-23150132 & Joyce Kogelman 06-42836104

Nu solliciteren voor deze functie