Commercieel medewerker Afbouw

Switch voor je nieuwe baan als Commercieel medewerker Afbouw !

Voor een relatie van ons dat zich richt op het totaalpakket van afbouw: grootbouw, conceptbouw, kleinbouw en kopersmeerwerk, zijn wij opzoek naar een “Commercieel medewerker Afbouw”.

In deze functie heb jij als doel zoveel mogelijk opdrachten binnen halen tegen een rendabele prijs, binnen het juiste tijdsbestek en prijsstelling van materiaal.

Je bent dagelijks bezig met het calculeren van projecten en het voorbereiden van offertes conform de opdracht van de klant. Tevens regel jij de vergunningen. Je hebt wekelijks overleg met de medewerkers buiten voor een goede afstemming om samen kwaliteit te kunnen neerzetten. 

De ideale kandidaat beschikt over?

  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Minimale afgeronde bouwkundige MBO opleiding ;
  • Kennis van materieel en de inzet hiervan;
  • Communicatief sterke persoonlijkheid;
  • Stressbestendig en resultaatgericht;
  • Organiserend en oplossend vermogen. 

Wat hebben wij jou te bieden?

Binnen deze organisatie wordt naast de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden een werkklimaat geboden, waarin medewerkers kunnen groeien en ontwikkelen.  Dit is ook terug te zien in de bedrijfscultuur en de manier van leidinggeven. Je komt op contract bij deze organisatie. 

Reageer op deze vacature

Interesse in de Switch naar een nieuwe werkgever dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik van de button ‘’ solliciteer nu ‘’. Uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar: Lindsey Teussink 06-23150132 & Joyce Kogelman 06-4283610

 

 

 

 

 

 

Nu solliciteren voor deze functie