Switch voor je nieuwe baan als “Corporate recruiter”

Voor een relatie,  een bedrijf gevestigd in Meppel, zijn wij opzoek naar een proactieve, enthousiaste recruitment professional die in staat is de organisatie en de vacante vacatures te “verkopen”.

Als recruiter heb je een zelfstandige rol, waarbij je rapporteert aan de HR manager. Je benadert (pro)actief potentiële kandidaten en doet de eerste beoordeling van sollicitanten om zo tot een shortlist te komen. Je maakt gebruik van social media, je eigen netwerk, banenmarkten, onderwijsinstellingen etc. om de doelgroep te bereiken. Je werft voor Nederland en België en op termijn zullen daar andere landen aan worden toegevoegd.

De ideale kandidaat beschikt over?

-Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;

-Je hebt enige ervaring in een soortgelijke rol;

-Je bent creatief in het aanboren van nieuwe wervingskanalen;

– Je bent communicatief sterk en in staat om verbindingen te leggen op verschillende niveau’s;

-Je bent proactief en je weet van aanpakken;

– Methodieken als Boolean search zijn voor jou gesneden koek;

– 24-40 uur per week beschikbaar, met mogelijkheid tot thuiswerken.

Wat hebben wij jou te bieden?

Als recruiter krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je job succesvol in te vullen. Je levert een belangrijke bijdrage aan het verder uitbouwen van de organisatie en komt te werken in een cultuur waarbij hard werken, ambitie en plezier hoog in het vaandel staan. Uiteraard hoort daar een passend arbeidsvoorwaardenpakket bij.

Reageer op deze vacature

Interesse in de Switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik va de button “solliciteer nu”. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-42836104

Nu solliciteren voor deze functie