Switch voor je nieuwe baan als “Factureringsspecialist”

Voor een relatie van ons, een bedrijf dat zich richt op glasvezelnetwerk, zijn wij opzoek naar een “Factureringsspecialist”.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het gehele proces rond de facturatie. Je zorgt ervoor dat de juiste verkoopfacturen tijdig en nauwkeurig worden opgesteld, gecontroleerd en verwerkt. Daarnaast signaleer je verschillen en zorg je ervoor dat deze worden opgelost.

Je bent veel in contact met andere afdelingen om goed op de hoogte te blijven van wat er speelt. Met jou helicopterview houdt je zo goed overzicht en ben je altijd up to date.

 

De ideale kandidaat beschikt over?

-Minimaal MBO+ werk en denkniveau;

-Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol financiële rol;

-Je hebt kennis en ervaring met Exact Online (pré);

-Je hebt kennis en ervaring met Excel om verschillen in kaart te brengen en te analyseren;

-Je bent proactief en wil graag meedenken met de organisatie;

-Je bent cijfermatig en analytisch sterk;

-Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal;

-32- 40 uur per week beschikbaar.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt te werken in een uitdagende rol, binnen een enthousiast internationaal team. Binnen deze organisatie is er veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring wat je met je meebrengt. Daarnaast zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantietoeslag, goede volledig betaalde pensioenregeling, 25 vakantiedagen, elke werkdag een volledig verzorgde lunch, flexibele werktijden en uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

 

Reageer op deze vacature

Interesse in de Switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik va de button “solliciteer nu”. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-42836104

 

 

Nu solliciteren voor deze functie