Switch voor je nieuwe baan als “Financial Controller ”

Voor een relatie, gespecialiseerd software systemen voor de bouwsector, zijn wij opzoek naar een ervaren “Financial Controller”.

Als Financial controller kom je te werken in een uitdagende functie met veel afwisseling in werkzaamheden en vrijheid in je rol.  Als expert in het financiële vakgebied kan je makkelijk schakelen op verschillende niveaus. Van naaste collega’s tot management niveau. 

In deze rol houdt je je dagelijks bezig met oa het opstellen van maandrapportages en het adviseren van het management en je collega’s met financiële vraagstukken. Je bent op de hoogte van de laatste wetgeving en signaleert regelingen om deze te vertalen naar de impact voor de organisatie. Je stelt het begrotingsproces op en voert deze uit. Daarnaast beheer je de omzet en kosten, liquiditeit, KPI’s etc. Je controleert de debiteuren- en crediteuren administratie en de salarisadministratie. Je doet BTW aangifte en de jaarafsluiting en ontfermd je over de administratie vanuit de grootboekrekeningen.

De ideale kandidaat beschikt over?

-Minimaal 5 jaar ervaring in de financiële administratie;

-Je bent proactief en wil graag meedenken met de organisatie;

-Je bent cijfermatig en analytisch sterk, werkt nauwkeurig en gaat voor kwaliteit;

-Je denkt in oplossingen en kansen;

-Je behoudt overzicht in je werk en kan werken met strakke deadlines;

– 24-32 uur per week beschikbaar.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt te werken in een platte organisatie met korte lijntjes waardoor er makkelijk contact is onder de collega’s. Dit bedrijf biedt een goed salaris op medior+ niveau, 30 vakantiedagen, mogelijkheid om een fiets te leasen en gedeeltelijk thuis te werken incl. een thuiswerkvergoeding.

 

Reageer op deze vacature

Interesse in de Switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik va de button “solliciteer nu”. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-42836104

 

 

Nu solliciteren voor deze functie