Front office/administratief medewerker (M/V)  

Switch voor je nieuwe baan als Front office/administratief (M/V)  

In deze rol ben jij verantwoordelijk binnen de automotive branche voor een vriendelijk ontvangst, het correct aannemen en doorverbinding van binnenkomende telefoontjes en je beheerd de info mailbox.  

Je bent enthousiast, representatief en kan snel schakelen in de waan van de dag.
Nieuwe voertuigen die binnenkomen neem jij in, je maakt foto’s en noteert de bijbehorende klant en voertuig administratie. De RDW en GTÜ keuring/ administratie omtrent afname voertuigen ligt ook bij jou als medewerker, je zorgt ervoor dat de officiële documenten gereed zijn. 

Daarnaast ondersteun jij je collega’s van kantoor met o.a. facilitaire taken hierbij moet je denken aan inkoop en uitgifte van werkkleding, inkoopkantoorartikelen enz.

De ideale kandidaat beschikt over: 

  • MBO werk en denkniveau; 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; Duits en Engels is een pré 
  • Je bent nauwkeurig in je werk; 
  • Je hebt oog voor details; 
  • Je bent zelfstandig maar ook instaat om in team verband samen te werken; 
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar meer uur in overleg mogelijk; 
  • Je bent woonachtig in Twente; 

Wat hebben wij jou te bieden?
Je krijgt een uitdagende baan binnen een jong en enthousiast team en komt te werken binnen een platte organisatie met een ca 40-tal collega’s om je heen.  Na een tijdelijk contract heb je, bij goed functioneren, uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioen, reiskostenvergoeding, werkkleding, werkfruit en volop ontwikkelingsmogelijkheden).  Je komt terecht in een internationale, dynamische en gezonde werkomgeving. Je komt rechtstreeks op contract bij onze relatie. 

Reageer op deze vacature
Interesse in de Switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik va de button “solliciteer nu”. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-42836104

Nu solliciteren voor deze functie