Hoofd Bedrijfsbureau

Switch voor je nieuwe baan als ‘’ Hoofd Bedrijfsbureau’’

Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Hoofd Bedrijfsbureau. Als Hoofd bedrijfsbureau kom je te werken in een team van 6 medewerkers waar jij aansturing aan geeft en welke jij weet te motiveren om samen de KPI’s van de afdeling te behalen. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het coördineren en het bewaken van alle operationele inkoopprocessen en voorraadbeheer binnen NL.

Jouw team is verantwoordelijk voor het correct plaatsen, opvolgen en de nazorg van alle inkooporders. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor het bewaken van de meest efficiënte voorraadniveaus in de DC’s en alle vestigingen.

Als leidinggevende ben jij het aanspreekpunt voor zowel jou team als verschillende interne afdelingen, maar ook voor externe partijen als leveranciers. Je bent continue opzoek naar verbeteringen en krijgt er energie van om processen te optimaliseren.

Als Hoofd bedrijfsbureau wordt je onderdeel van het Supply Chain team en samen je collega`s ben jij de hoofdschakel in het inkoop- en voorraadproces voor Nederland.

De ideale kandidaat beschikt over:

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie;
  • Je bent sterk in het organiseren en managen van een team en kan ideeën met overtuigingen brengen;
  • Je werkt uitstekend in een hectische omgeving waar je veel verantwoordelijkheid krijgt;
  • Je bent in staat om mee te denken in procesverbetering;
  • Je hebt ervaring met ERP/MRP (must), ervaring met Slimstock (plus);
  • Betrokken leiderschap, je bent iemand die de handen uit de mouwen steekt en een voorbeeld is voor het team;
  • Je pakt uitdagingen aan en bent proactief in je rol en stelt de juiste prioriteiten;
  • Je krijgt voldoening om zaken voor elkaar te krijgen voor zowel de klanten als je collega’s;
  • Je bent in staat om te prioriteren en te plannen.

Wat hebben wij jou te bieden:
Je komt te werken in een organisatie waar je er nooit alleen voor komt te staan, maar SAMEN zoekt naar een oplossing die het beste werkt voor de organisatie. Daarnaast krijg je een functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid voor eigen initiatieven. Een uitdagende en afwisselende functie voor 40 uur per week met een goed salaris (schaal 9). Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO handel in bouwmaterialen, HIBIN (met onder andere 25 vakantiedagen en 12 atv dagen. Je komt te werken in een informeel team met voldoende kansen voor ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, korting op de premie voor privé verzekeringen en personeelskorting op het assortiment.

 

Reageer op deze vacature:
Interesse in de switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv.
Je kunt deze sturen naar of maak gebruik via de button ‘’ solliciteer nu’’. Uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-428361041.

 

 

Nu solliciteren voor deze functie