Hoofd bedrijfsbureau

Switch voor je nieuwe baan als ‘’ Hoofd Bedrijfsbureau’’

Voor een opdrachtgever welke zich richt op de aanleg van hoogwaardige digitale infrastructuur zijn wij opzoek naar een Hoofd Bedrijfsbureau. In de rol als Hoofd bedrijfsbureau houdt je je voornamelijk bezig met de bestaande klanten en de nieuwe klanten binnen de organisatie, gericht op Noord & Zuid Duitsland. Samen met een team van op dit moment van 10 collega’s ga je bouwen aan een stabiele, gestructureerde afdeling welke gaat groeien naar een team van ca 15 á 20 fte.

Als hoofd bedrijfsbureau zorg je voor een efficiënte organisatie van het bedrijfsbureau en ben je het directe aanspreekpunt voor alle interne en externe partijen. Je bent het spil tussen buiten en binnen.  Jou inzet zit in het aansturen, coördineren en zorgen voor de juiste verstaalslag van de bedrijfsvisie naar je team.

Je werkomgeving zal ca. 3/4 dagen in regio Rijssen/Holten zijn en 1 dag in regio Oberhausen. Ook is er mogelijkheid om 1 dag thuis te werken. Tevens zul je 1x per twee weken aansluiten bij het MT.

 De ideale kandidaat beschikt over:

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent sterk in het organiseren en managen van een team;
  • Je werkt uitstekend in een hectische omgeving waar je veel verantwoordelijkheid krijgt;
  • Je bent in staat om mee te denken in procesverbetering;
  • Je beschikt over ondernemerschap;
  • Betrokken leiderschap, je bent iemand die de handen uit de mouwen steekt en een voorbeeld is voor het team;
  • Je pakt uitdagingen aan en bent proactief in je rol en stelt de juiste prioriteiten;
  • Je beschikt over goede communicatie vaardigheden in het Nederlands en Duits;
  • Je durft out of the box te denken.

 

Wat hebben wij jou te bieden:
Deze organisatie heeft baanbrekende projecten te bieden, waar jij een belangrijke rol in kan zijn. Je krijgt veel vrijheid om te bouwen in de organisatie. Ze bieden goede secundaire en primaire arbeidsvoorwaarden en kijken goed naar jou als persoon. Je komt rechtstreeks op contract bij onze relatie.

Reageer op deze vacature:
Interesse in de switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik via de button ‘’ solliciteer nu’’. Uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-428361041.

Nu solliciteren voor deze functie