(Hoofd) Uitvoerder Bouw

Switch voor je nieuwe baan als “Uitvoerder”

Voor een gemoedelijk en landelijk opererend bouwbedrijf uit Twente zijn wij ter uitbreiding op het team opzoek naar een ervaren uitvoerder . Als uitvoerder manage jij dagelijks mooie, grote en complexe bouwprojecten. Je zorgt ervoor dat alles zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Dit alles volgens de daarvoor gestelde eisen aan tijd, kosten en kwaliteit. Je stuurt je collega uitvoerders en bouwplaatsmedewerkers aan door te motiveren en te enthousiasmeren op een constructieve manier. Je bent duidelijk en helder in je communicatie en bent van nature een leider.

Deze organisatie kenmerkt zich dan ook echt als een no nonsens cultuur en staat open voor initiatieven van de medewerkers. Projecten verschillen van 1,5 miljoen tot 10 miljoen en heeft de mooiste projecten van bouwend Nederland. Bouwen als zorgcentrums, stations tot grote appartementen complexen.

 

De ideale kandidaat beschikt over?

  • Afgeronde relevante MBO/HBO opleiding ;
  • 5 jaar ervaring in je rol als uitvoerder;
  • Een flexibele instelling;
  • Communicatief vaardig;
  • Stressbestendig, probleem oplossend;
  • Plannen, organiseren, coördineren;
  • Werkervaring met software programma’s AutoCad, Word, Excel, Powerpoint.

Wat hebben wij jou te bieden?
Je komt te werken in een hechte organisatie waar ruimte is voor ondernemerschap en eigen initiatief. Op vrijdagmiddag een borrel in eigen café op kantoor is dan ook niet weg te denken. Daarnaast biedt deze organisatie een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

 

Reageer op deze vacature

Interesse in de Switch naar een nieuwe werkgever dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik van de button ‘’ solliciteer nu ‘’. Uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar: Lindsey Teussink 06-23150132 & Joyce Kogelman 06-42836104

 

 

Nu solliciteren voor deze functie