Switch voor je nieuwe baan als ‘’ HR Consultant ‘’

Voor onze partner zijn wij opzoek naar een gedreven en ambitieuze HR consultant voor 24-40 uur per week.
Je geeft in deze rol op operationeel en tactische niveau HR adviezen aan de klant(en).Samen met je team en klanten werk je aan het beste HR advies.
Je helpt met het adviseren en implementeren rondom HR-beleid en de bijbehorende processen. Je hebt de mogelijkheid om het HR-beleid rondom de organisatie in te richten en vorm te geven.
De werkzaamheden die jij uitvoert zijn op basis van projectmatige basis met daarbij diversiteit van HR-thema’s gericht op wet- en regelgeving, CAO- en arbeidsrechtelijke vraagstukken.

De ideale kandidaat beschikt over:

  • Afgeronde minimaal HBO opleiding HRM, bedrijfskunde, rechten of commerciële economie;
  • Ambitie om te ontwikkelen en te groeien in je rol;
  • Werkervaring in de zakelijke dienstverlening;
  • Enthousiast en gedreven in je werkzaamheden;
  • Een klant en resultaat gerichte werkhouding;
  • Woonachtig in de omgeving van Zwolle, Raalte of omstreken.

Wat hebben wij te bieden?

Je komt te werken binnen een grote organisatie met hechte teams op elke afdeling. Je hebt de mogelijkheid om te zelf te ontwikkelen en nog verder uit te blinken. Je komt rechtstreeks op een vast contract bij onze klant. Daarnaast heb je recht op 31 vakantiedagen, thuiswerkmogelijkheden, premievrijpensioen, laptop, winstdelingsregeling en eindejaarsuitkering.

Reageer op deze vacature

Interesse in de Switch naar een nieuwe werkgever dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik van de button ‘’ solliciteer nu ‘’. Uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar: Lindsey Teussink 06-23150132 & Joyce Kogelman 06-42836104

 

 

Nu solliciteren voor deze functie