Junior Accountmanager/acquisiteur

Switch voor je nieuwe baan als “ Junior accountmanager”

Voor een inkooporganisatie welke voor meer dan 300 bedrijven collectieve inkopen doen, zijn wij opzoek naar een “Junior accountmanager”.

In deze starterfunctie houdt jij je dagelijks bezig met het onderhouden en uitbouwen van klanten voor de afdeling installatietechniek. Je zorgt ervoor dat er nieuwe afspraken gepland worden in de agenda.

Ben jij proactief en niet bang om bedrijven te benaderen? Ben jij ondernemend en daadkrachtig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

De ideale kandidaat beschikt over?

  • Minimaal afgeronde MBO opleiding, Een commerciële opleiding is een pre.
  • Met jouw communicatieve vaardigheden kan jij organisaties enthousiasmeren om in gesprek te gaan met een van de accountmanagers.
  • Je beschikt over het vermogen om te kunnen improviseren en je in te leven in de wereld van de organisaties waar je mee in gesprek komt.
  • Je bent leergierig, volgt graag trainingen en wilt doorgroeien binnen de organisatie naar een accountmanager functie.
  • Woonachtig in midden NL. Kantoren gevestigd in Apeldoorn en Amsterdam.

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt te werken in een jong team met enthousiaste collega’s, waar je begeleiding krijgt van een senior accountmanager met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens is er ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar een accountmanagers rol.

Reageer op deze vacature

Interesse in de Switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik va de button “solliciteer nu”. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-42836104

 

 

 

 

 

 

 

Nu solliciteren voor deze functie