Junior Medewerker Bedrijfsbureau

Switch voor je nieuwe baan als ‘’ Junior medewerker bedrijfsbureau”

Voor een opdrachtgever, een toeleverancier in de bouwwereld, zijn wij opzoek naar een Junior medewerker bedrijfsbureau. Als medewerker bedrijfsbureau ben je onderdeel van het operationele inkoopproces. Je houdt je voornamelijk bezig met het opmaken, opvolgen en de nazorg van de inkooporders. Jij zorgt ervoor dat het juiste product beschikbaar is, op het juiste tijdstip, op de juiste plek, tegen de afgesproken prijs.

Samen met het team, welke bestaat uit 6 collega’s, ben je verantwoordelijk voor het correct plaatsen, opvolgen en de nazorg van alle inkooporders. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de meest efficiënte voorraadniveaus in de DC’s en alle vestigingen en het signaleren van afwijkingen in levertijden en prijsaanvragen van leveranciers en reclameert leveranciers bij het constateren van afwijkingen.

De ideale kandidaat beschikt over:

  • Je hebt een MBO of HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent een echte teamplayer en zoekt de samenwerking met anderen op;
  • Je denkt mee met de organisatie en komt met verbetervoorstellen;
  • Je bent leergierig en hebt affiniteit met de bouw;
  • Je bent in staat om je eigen werkzaamheden te prioriteren, organiseren en te plannen;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar en woont in de omgeving van Wijchen.

 

Wat hebben wij jou te bieden:
Je komt te werken in een organisatie waar je er nooit alleen voor komt te staan, maar SAMEN zoekt naar een oplossing die het beste werkt voor de organisatie. Daarnaast krijg je een functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid voor eigen initiatieven. Een uitdagende en afwisselende functie voor 40 uur per week met een goed salaris (schaal 9). Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO handel in bouwmaterialen, HIBIN (met onder andere 25 vakantiedagen en 12 atv dagen. Je komt te werken in een informeel team met voldoende kansen voor ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, korting op de premie voor privé verzekeringen en personeelskorting op het assortiment.

 

Reageer op deze vacature:
Interesse in de switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik via de button ‘’ solliciteer nu’’. Uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-428361041.

 

Nu solliciteren voor deze functie