eSwitch voor je nieuwe baan als ” meewerkend voorman   ” 

Spreekt jou het aan om bezig te zijn met; algemene metaalbewerkingstechnieken, het instrueren en begeleiden van collega’s, het eerste aanspreekpunt te zijn van de afdeling en daarbij verantwoordelijk voor planningen, werkoverleggen, voortgang bewaking en kwaliteitscontroles.

Dan past deze vacature heel goed bij jou!
Voor een specialist in de automotiv branche zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. De organisatie is gevestigd in Twente en telt ca 45 collega’s. De organisatie heeft een zeer prettige werkomgeving met hoogwaardige apparatuur en machines.

De ideale kandidaat beschikt over?

  • Een afgeronde VMBO/MBO technische opleiding;
  • Ervaring met MIG/Mag lassen en constructie bankwerker.;
  • Technische inzicht en kan zelfstandig tekeningen lezen;
  • Fulltime beschikbaarheid 38 uur per week;
  • Een woonomgeving in de regio Twente;

Wat hebben wij jou te bieden?
In deze baan wordt je onderdeel van een groeiend en hecht team waarin je een belangrijke schakel bent voor de werkplaats. Je komt te werken binnen een platte organisatie met een 45 tal collega’s om je heen. Daarnaast is het salaris van jou als meewerkend voorman afhankelijk van leeftijd, opleiding, opgedane ervaring etc. Je komt rechtstreeks op contract bij onze relatie.

Reageer op deze vacature
Interesse in de Switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik va de button “solliciteer nu”. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-42836104

Nu solliciteren voor deze functie