Switch voor je nieuwe baan als ‘’ Objectleider ‘’

Voor een opdrachtgever in Twente zijn wij opzoek naar een Objectleider. Voor je team collega’s ben jij een onmisbare schakel. Je bent in staat om je collega’s te motiveren, begeleiden, te coachen en te stimuleren.  Samen met de rayonmanager waar jij de rechterhand van bent streef je naar kwaliteit en ondersteund haar in de aansturing.

Daarnaast controleer en signaleer je de schoonmaakwerkzaamheden, je beoordeeld werkkwaliteit en bewaakt de voortgang. Je zorgt voor een goede personeelsplanning en je verzorgt de inkoop van materialen. Je bent een aanspreek punt voor de klant en onderhoud contacten.

Deze verantwoordelijke leidinggevende baan is geschikt voor iemand die blij wordt van diversiteit,  goed kan omgaan met vrijheid en geen gestructureerde werkuren een probleem vindt.

De ideale kandidaat beschikt over:

  • Een proactieve houding;
  • Je bent communicatief vaardig en beschikt over een empathisch vermogen;
  • Je hebt ervaring in de schoonmaakbranche;
  • Je bent stressbestendig en kan goed het overzicht bewaren;
  • Je bent instaat om verantwoordelijkheden te dragen;

Wat hebben wij jou te bieden:
Je komt te werken in een organisatie waar je er nooit alleen voor komt te staan, maar SAMEN zoekt naar een oplossing die het beste werkt voor de organisatie. Daarnaast krijg je een functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid voor eigen initiatieven. Een uitdagende en afwisselende functie voor ca. 25/30 uur per week met een goed salaris . Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO schoonmaak branche. Je ontvangt een telefoon en laptop ect van de organisatie

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden en eindejaarsuitkering conform CAO. Je komt rechtstreeks op contract bij onze klant.

 Reageer op deze vacature:
Interesse in de switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nll of maak gebruik via de button ‘’ solliciteer nu’’. Uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-428361041.

 

 

Nu solliciteren voor deze functie