Office medewerker .

Switch voor je nieuwe baan als “Office medewerker ”

Voor een gemoedelijk, groeiend bedrijf in Twente zijn wij ter uitbreiding op het team opzoek naar een office medewerker voor 24 uur per week. Je vervuld deze job samen met je naaste duo collega die ook 24 uur aanwezig is binnen de organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan taken die variëren van administratieve ondersteunende taken, inkoopadministratie, financiële administratie, facilitaire taken, secretariële taken enz.

Deze organisatie kenmerkt zich dan ook echt als een no nonsens cultuur en staat open voor initiatieven van de medewerkers.

De ideale kandidaat beschikt over:

  • Je hebt een afgeronde MBO4+ /HBO diploma of gelijkwaardig aantoonbaar werk en denk niveau;
  • Relevante werkervaring in een gelijksoortige functie;
  • Je bent dienstverlenend ingesteld;
  • Een zorgvuldige manier van werken;
  • Zeer goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift;
  • Je bent beschikbaar op dinsdag en vrijdag, dag 3 nader te overleggen;

Wat hebben wij jou te bieden?
Je komt te werken in een hechte organisatie waar ruimte is voor ondernemerschap en eigen initiatief. Op vrijdagmiddag een borrel in eigen café op kantoor is dan ook niet weg te denken. Daarnaast biedt deze organisatie een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Reageer op deze vacature
Interesse in de Switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik va de button “solliciteer nu”. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-42836104

Nu solliciteren voor deze functie