Planner  (m/v)

Switch voor je nieuwe baan als “Planner Telecom”

Voor een relatie van ons, een telecombedrijf die het gehele traject ronde de aanleg van de telecominfrastructuur verzorgt, zijn wij opzoek naar een communicatief sterke en proactieve “Planner”.

Als planner houdt jij je dagelijks bezig met het inplannen van opdrachten. Dit kunnen nieuwe opdrachten zijn, opdrachten die al lopen en opdrachten die aflopen.

Continue wordt er van jou als planner verwacht dat jij op de nodige informatie ophaalt bij verschillende afdelingen om zo elke dag weer op de hoogte te zijn van wat er speelt om hiermee een meest recente planning te kunnen maken.

In deze rol heb je veel communicatie met zowel interne als externe partijen en is het jouw kracht om samen te werken en te verbinden.

Door zo efficiënt mogelijk te plannen kan jij binnen deze belangrijke functie het verschil maken om de groei van de organisatie te vergroten in omzet. 

De ideale kandidaat beschikt over?

-HBO werk- en denkniveau;

-2 jaar ervaring in een soortgelijke rol;

-Je hebt kennis en ervaring met MS Office en/of een soortgelijk ERP pakket;

– Kennis van de  Nederlandse & Duitse taal in woord en geschrift;

-Je bent proactief en wil graag meedenken met de organisatie;

-Je bent communicatief vaardig en ziet het als een uitdaging om snel te schakelen in een dynamische werkomgeving;

– 40 uur per week beschikbaar.

Wat hebben wij jou te bieden?
Je komt te werken in een uitdagende rol, binnen een organisatie waar nog veel winst te behalen valt. Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring wat je met je meebrengt en ligt tussen de €3400,- en de €4500,- bruto obv fulltime dienstverband. Daarnaast zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt rechtstreeks op contract bij onze opdrachtgever. 

Reageer op deze vacature

Interesse in de Switch naar een nieuwe werkgever dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik van de button ‘’ solliciteer nu ‘’. Uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar: Lindsey Teussink 06-23150132 & Joyce Kogelman 06-42836104

Nu solliciteren voor deze functie