Switch voor je nieuwe baan als ”Projectvoorbereider ”

Wij zijn op zoek naar een Projectvoorbereider. In deze rol ben jij een zeer belangrijke schakel tussen je opdrachtgevers en productie. Je houdt ervan om van A tot Z controle te houden over je toegewezen project. Je houdt je bezig met technische aspecten en financiële aspecten.

Je streeft naar realiseren van levertijden en kwaliteitsdoelstellingen. Dit samen met je collega’s werk je aan model ontwikkeling, coördinatie en planningen om de team en bedrijfsdoelstellingen te behalen.

De functie vraagt om een kandidaat die al enge kennis met zich mee brengt maar boven al de wil en motivatie heeft om verder te leren en te ontwikkelen in de job. De organisatie waarvoor je komt te werken heeft een uitgebreide inwerk traject, een hecht samenhorig team en een leidinggevende op de afdeling die zeer coach gericht is ingesteld.

Je maakt in deze functie gebruik van MS office, Revit en FabWindow. Het zou wenselijk zijn als je al kennis hebt over de programma’s, mocht dit niet zo zijn dan kun je hiervoor een interne cursus volgen. Je ontwikkeling in deze functie kan bepaald en afgestemd worden op niveau, ambitie en ervaring.

De ideale kandidaat beschikt over:

  • Een MBO+ of HBO niveau bij voorkeur richting een technische opleiding;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Commerciële- en administratieve vaardigheden;
  • Je heb enige kennis over bouwregelgeving met name gericht op bouwbesluit;
  • Je bent resultaat gericht met een focus op kwaliteit en veiligheid;
  • Je bent rustig in persoon maar wel enthousiast & ondernemend;
  • Je hebt interesse in het optimaliseren en beheren van productieproces.
  • Fulltime beschikbaarheid 40 uur per week;
  • Een woonomgeving in de regio Twente;

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt te werken binnen een stabiele organisatie binnen een hechte afdelingsteam van 9 collega’s. Je werktijden zijn kantoor tijden, 7:30 tot 16:30 uur. Je kunt gebruik maken van opleidingsmogelijkheden om te groeien in je functie, fruit op het werk en deelname aan de personeelsuitjes. Daarnaast biedt deze organisatie een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Je komt rechtstreeks op contract bij onze relatie.

Reageer op deze vacature
Interesse in de Switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik va de button “solliciteer nu”. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-42836104

Nu solliciteren voor deze functie