Switch voor je nieuwe baan als “Salarisadviseur”

Voor een relatie,  een accountantsbureau in Overijssel, zijn wij opzoek naar een “Salarisadviseur”.

Als salarisadviseur ben je verantwoordelijk voor salarisadministraties van diverse klanten en houdt je je bezig met het afhandelen van complexe (salaris) vraagstukken. Jij signaleert direct mogelijke verbeteringen in personeels- en salarisadministraties. Jij kijkt verder dan alleen de opdracht van de klant en draagt bij aan het verbeteren van interne en externe processen.

Je bent communicatief vaardig en met jou gedegen kennis ben je een enthousiaste adviseur voor diverse mkb-relaties van deze organisatie en het aanspreekpunt voor collega’s.  

Je informeert en adviseert klanten onder andere op het gebied van salarissen, sociale verzekeringen en loonheffingen. Je onderhoudt veelvuldig (telefonisch) contact met cliënten, maar ook met externe instanties, zoals pensioenfondsen, arbodiensten en de Belastingdienst. Als ondernemende adviseur ben je enthousiast over het bezoeken van jouw klanten.

De ideale kandidaat beschikt over:

-Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau met een opleiding richting PDL en/of VPS;

-Enige ervaring in een soortgelijke rol is een pré;

-Ervaring met pakket Nmbrs;

-Je bent klantgericht en communicatief sterk;

-Je bent proactief en je weet van aanpakken;

-Je bent cijfermatig sterk en in staat om mee te denken in de organisatie;

– 32-40 uur per week beschikbaar.

Wat hebben wij jou te bieden?
Je komt te werken in een uitdagende rol, waarbij je veel afwisseling krijgt in werkzaamheden. Salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast krijg je direct een vast contract, 31 vakantiedagen en naaste de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden een winstdelingsregeling en een eindejaarsuitkering.

Reageer op deze vacature
Interesse in de Switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik va de button “solliciteer nu”. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-42836104

Nu solliciteren voor deze functie