Service Support Engineer

Switch voor je nieuwe baan als “Service Support Engineer”.

Voor een relatie welke zich richt op het produceren en leveren van machines en apparaten op internationaal niveau, zijn wij opzoek naar een “Service Support Engineer” voor de afdeling After Sales.

Als Service Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de gehele afhandeling van binnenkomende technische vragen, storingen en problemen van de klanten. Met jou technische achtergrond sta jij elke dag weer klaar om de klant optimaal te kunnen ondersteunen en adviseren.

Met jou zelfstandige instelling pak je veelvoorkomende extra taken op, om er samen met jou collega’s voor te zorgen dat de After Sales afdeling op rolletjes verloopt. Te denken valt aan voorkomende administratieve taken.

De ideale kandidaat beschikt over?

  • Een afgeronde technische opleiding op MBO/HBO niveau;
  • Relevante werkervaring, bij een productiebedrijf is een pre;
  • Woonachtig in de omgeving van Deventer;
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Duitse taal;
  • Je hebt een dienstverlenende instelling;
  • Je bent nauwkeurig, professioneel en zelfstandig.

Wat hebben wij jou te bieden?
Je komt te werken in een platte organisatie met een open en informele sfeer. Je komt rechtstreeks op contract bij onze opdrachtgever conform Cao Metaal en Techniek.  Salaris afhankelijk van kennis en ervaring. 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen.

Reageer op deze vacature

Interesse in de Switch naar een nieuwe werkgever dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik van de button ‘’ solliciteer nu ‘’. Uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar: Lindsey Teussink 06-23150132 & Joyce Kogelman 06-42836104

Nu solliciteren voor deze functie