Switch voor je nieuwe baan als ”Technisch Accountmanager ”

Voor een toeleverancier in de bouw, een specialist in voornamelijk het produceren van kozijnen en panelen, zijn wij opzoek naar een “Accountmanager”.

In deze rol houdt je je dagelijks bezig met het onderhouden van bestaande relaties, maar zie je het ook als een uitdaging om het klantenbestand uit te breiden. Klanten waar je voornamelijk contact mee zult hebben zijn timmerfabrieken. Deze klanten geef je waar nodig advies en beantwoord je technische vraagstukken.

Naast het contact met de klanten, draag je bij aan het opstellen van verkoopplannen en het realiseren van omzetdoelstellingen. Je bent continue op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen binnen de timmerindustrie en signaleert nieuwe kansen.

Je bent een communicatief vaardig persoon die zelfstandig kan onderhandelen en succesvol deals kan sluiten.

Naast jouw salesgerichte werkzaamheden komen er natuurlijk ook administratieve afhandelingen bij kijken en begeleidt je proefapplicaties in timmerfabrieken.

 

De ideale kandidaat beschikt over:

  • Een MBO niveau bij voorkeur richting een technische of commerciële opleiding;
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Commerciële- en administratieve vaardigheden;
  • Een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de bouwsector;
  • Je bent sterk in onderhandelen en het sluiten van de beste deals;
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en toont initiatief;
  • Fulltime beschikbaarheid 40 uur per week;
  • Een woonomgeving in de regio Twente;

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt te werken in een solo functie, waarin je veel on the road bent, maar onderdeel bent van een  stabiele organisatie binnen een hecht team waar je veel mee zult schakelen. Binnen deze organisatie draait alles om het welzijn van de medewerkers en werkplezier. Daarnaast bieden ze een salaris van rond de €3000  tot €4000,- bruto per maand o.b.v. fulltime dienstverband afhankelijk van de kennis en ervaring dat je met je meebrengt. Daarnaast bieden ze goede secundaire arbeidsvoorwaarden denk aan; pensioenregeling, leaseauto, laptop en telefoon.

 

Reageer op deze vacature

Interesse in de Switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik va de button “solliciteer nu”. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-42836104

Nu solliciteren voor deze functie