Uitvoerder

Switch voor je nieuwe baan als Uitvoerder!

Wij zijn opzoek naar een Uitvoerder die deel wil uitmaken van een sterk groeiende bouworganisatie dat zich voornamelijk richt op ontwikkeling,  nieuwbouw, renovatie en onderhoud. De organisatie heeft meerdere vestigingen in zowel Nederland als buitenland en realiseert een jaaromzet van ruim €220 miljoen.

Leidinggeven, coördineren, organiseren en plannen, dat is in het kort jouw functieomschrijving. Als zelfstandig uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van een van onze mooie projecten. Die projecten omschrijven zich het best als divers; van kleine woningbouw tot grote meerjarige woon- of kantoortorens.

Je hebt de dagelijkse leiding op de bouwplaats en verbindt alle partijen zodat het bouwproces goed verloopt. Veiligheid, kwaliteit en tijdigheid; jij bewaakt deze factoren gedurende het gehele bouwproces. Jij zorgt dat er een sterk en succesvol team staat, stimuleert het team om kwaliteit te leveren en de doelstellingen te behalen. Een warme en gemoedelijke omgang staat bij deze organisatie centraal. Samen elke dag een beetje beter!

 

De ideale kandidaat beschikt over?

  • minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • een relevante opleiding(en) gevolgd op het gebied van Bouwkunde (of vergelijkbaar);
  • bij voorkeur enige jaren ervaring als Bouwkundig Uitvoerder;
  • een gedreven persoonlijkheid met passie voor de bouw;
  • uitstekende communicatieve en leidinggevende vaardigheden.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt te werken in een groeiende organisatie waarbij volop ruimte is voor ontwikkeling.  Op basis van een fulltime werkweek maak je deel uit van een hecht team waarbij openheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Je komt rechtstreeks in dienst bij onze relatie onder goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw en Infra.

Reageer op deze vacature

Interesse in de Switch naar een nieuwe werkgever dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik van de button ‘’ solliciteer nu ‘’. Uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar: Lindsey Teussink 06-23150132 & Joyce Kogelman 06-42836104

 

 

 

 

 

 

Nu solliciteren voor deze functie