Switch voor je nieuwe baan als “Verkoopadviseur”

Voor een relatie van ons, een mooi camper bedrijf gevestigd in Twente,  zoeken we een  enthousiaste verkoper. 

Dit camperbedrijf is gespecialiseerd in het verkopen en onderhouden van zowel nieuwe als gebruikte campers. Met trots zijn ze dealer van twee fantastische italiaanse merken; Mc-louis en Laika.

Als verkoopadviseur zit verkopen in jou bloed en wil jij graag mensen helpen bij het vinden van DÉ geschikte camper. Naast dat bij deze organisatie de klant centraal staat, vinden ze de relatie tussen collega’s ook erg belangrijk.

Ze staan open voor de door jouw aangedragen ideeën om doelstellingen te kunnen behalen. Daarnaast biedt deze organisatie ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en cursussen.

De ideale kandidaat beschikt over?

-Minimaal afgeronde MBO opleiding;

-3-5 jaar ervaring als verkoopadviseur (Camper verkoop is een pré);

-Communicatief sterk en representatief;

-Je bent proactief en je weet van aanpakken;

-Zelfstandig, stressbestendig en kunt overzicht bewaren;

-40 uur per week beschikbaar.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt te werken in een jong en enthousiast bedrijf. Dit bedrijf biedt een goed salaris, vakantiegeld en eindejaarsuitkering.  Er is ruimte voor ontwikkeling door middel van cursussen/trainingen.

Reageer op deze vacature

Interesse in de Switch naar je nieuwe werkgever? Dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en recente cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik va de button “solliciteer nu”. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar: Lindsey 06-23150132 & Joyce 06-42836104

Nu solliciteren voor deze functie