Werkvoorbereider renovatie

Switch voor je nieuwe baan als werkvoorbereider!

Wij zijn opzoek naar een werkvoorbereider die deel wil uitmaken van een sterk groeiende bouworganisatie dat zich voornamelijk richt op ontwikkeling,  nieuwbouw, renovatie en onderhoud. De organisatie heeft meerdere vestigingen in zowel Nederland als buitenland en realiseert een jaaromzet van ruim €220 miljoen.

Als werkvoorbereider werk je samen met je projectteam aan mooie voornamelijk nieuwbouwprojecten in zowel woningbouw als utiliteitsbouw.  Als werkvoorbereider coördineer je het gehele proces rondom deze projecten. Jij zorgt ervoor dat alle disciplines (zoals bouwkundig, constructief en installaties) tot in detail worden afgestemd, waarbij vaak ook gebruik wordt gemaakt van een BIM model. Ook ben je bezig met inkoopvoorbereiding, maak je de planningen en (werk)tekeningen klaar voor de uitvoering en werk je samen met externe adviseurs, onderaannemers en leveranciers. Jij verbindt alle verschillende partijen met elkaar en zorgt voor onderlinge afstemming. Zo heb jij de regie over het project en manage je het proces zo optimaal mogelijk. Daarnaast bewaak je de planningen zodat deadlines gehaald worden.

Je werkplek kan op kantoor in Rijssen zijn of op de (grotere) bouwwerken in het land.

 

De ideale kandidaat beschikt over?

  • Enkele jaren ervaring als werkvoorbereider in de nieuwbouw en/of renovatie
  • Een MBO/HBO bouwkunde opleiding of soortgelijke
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als “Werkvoorbereider”
  • Ervaring met AutoCad en/of Revit
  • 32 – 40 uur beschikbaar in de week
  • Je bent instaat om actief te schakelen tussen de betrokken partijen
  • Je bent organisatorisch sterk
  • Weet prioriteiten te stellen
  • Je bent een echte teamplayer
  • Enthousiasme en passie voor de bouw

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt te werken in een groeiende organisatie waarbij volop ruimte is voor ontwikkeling.  Op basis van een fulltime werkweek maak je deel uit van een hecht team waarbij openheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Je komt rechtstreeks in dienst bij onze relatie onder goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw en Infra.

Reageer op deze vacature

Interesse in de Switch naar een nieuwe werkgever dan komen wij graag met jou in contact. Graag ontvangen wij jou motivatiebrief en cv. Je kunt deze sturen naar info@switchrecruitment.nl of maak gebruik van de button ‘’ solliciteer nu ‘’. Uiteraard zijn wij ook telefonische bereikbaar: Lindsey Teussink 06-23150132 & Joyce Kogelman 06-4283610

Nu solliciteren voor deze functie